Bugün, 15 Mayıs 2024 Çarşamba

Havacılık Kulübü Başkan Saka'yı onurlandırdı

Havacılık Kulübü Başkan Saka

Körfez Sportif Havacılık Kulübü yöneticileri, Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka'yı ziyaret etti.

Körfez Sportif Havacılık Kulübü yöneticileri, Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka’yı ziyaret etti.
Msyia Uluslararası Havacılık Festivali’ni düzenleyen Körfez Sportif Havacılık Kulübü temsilcileri, Edremit Belediyesi’ni ziyaret ederek Belediye Başkanı Kamil Saka’ya katkılarından dolayı teşekkür plaketi sundu.
Akçay Mahallesi’nde 3 yıldır düzenlenen ve muhteşem gösterileri ile izleyenleri hayran bırakan Mysia Uluslararası Havacılık Festivali’ni düzenleyen Körfez Sportif Havacılık Kulübü, organizasyonun düzenlenmesine katkı sağlayan kurum ve kuruluşlara teşekkür ziyaretine çıktı.
Edremit Belediyesi’ni ziyaret eden Körfez Sportif Havacılık Kulübü Başkanı Fahrettin Tanınmış ve yönetim kurulu üyeleri havacılık festivalinin düzenlenmesine sağladığı katkılar nedeniyle Belediye Başkanı Kamil Saka’ya teşekkür plaketi verdi.
Havacılık Kulübü Başkanı, Mysia Havacılık Festivali’nin düzenlenmesine Edremit Belediyesi başta olmak üzere birçok kurumun destek verdiğini belirterek “Bizlere her zaman destek olan ve bul yıl ki Mysia Uluslararası Havacılık Festivali’nin düzenlenmesine katkılarını esirgemeyen Belediye Başkanımız Kamil Saka’ya teşekkür ediyoruz” dedi.
Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, Mysia Havacılık Festivali’nin bölgeye ayır bir renk kattığını belirterek Körfez Havalimanı’nın hizmete girmesi ile havacılık sektörünün bölgede atılım göstermesinden mutluluk duyduklarını belirterek Körfez Sportif Havacılık Kulübü’ne havacılık eğitimleri ve havacılık festivalini düzenledikleri için teşekkür etti.



  • Çarşamba 17.7 ° / 5.1 ° false
  • Perşembe 20.2 ° / 5.2 ° false
  • Cuma 30.3 ° / 11.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı